Die Seite ist derzeit GESCHLOSSEN!
Bitte versuchen Sie später erneut!

DARWIN HYBRID MIX

DARWIN HYBRID MIX
DARWIN HYBRID MIX
Auf Lager 10000 db
53 441 Ft
Einheitspreis: 107 Ft/doboz
Zu den Favoriten
Mengenrabatt
500+  db
-
53 441 Ft/db
501+  db
-3 268 Ft/db
50 173 Ft/db
2 499+  db
-7 082 Ft/db
46 359 Ft/db
Mire ügyeljünk a virághagymák ültetésekor kertünkben?
A virághagymákat ajánlatos a vásárlást követően mielőbb elültetni, ha mégis tárolnunk kell, tartsuk hűvös, száraz helyen.
Ültetésnél az első teendő az ágyás helyének kijelölése, lehetőség szerint napos területet válasszunk. Gyommentesítsünk és vizsgáljuk meg a talaj minőségét. Ha túl agyagos, nyirkos, akkor érdemes homokkal lazítani, mert a túl nedves közeg ugyanis a hagymák berothadásához vezethet. Ha komposzttal is tudjuk erősíteni, akkor egészen biztos, hogy nyert ügyünk lesz.
Milyen mélyen ültessük a hagymákat? A szakirodalom szerint a megfelelő mélység a hagyma magasságának két-háromszorosa, de nem szükséges vonalzóznunk. Legmélyebbre, 20 cm mélyre a nárciszok és császárkoronákat ültessük, a tulipánok és jácintok 10-15 centiméterre kerülhetnek, a krókusznak, és a kisebb méretű hagymáknak pedig egy ujjhossznyi, vagyis nagyjából tíz centi mélység a megfelelő.
Hasznos dolog, ha figyelünk arra is, hogy fejjel, csúccsal felfelé helyezzük a hagymákat a földbe, mert egyébként egyébként később hoz virágot, ami kevésbé lesz olyan szép, mint a szabályosan ültetett társai. További fontos dolog, hogy a hagymákat helyezzük, nem pedig belenyomjuk a földbe!
Legyünk kreatívak, helyezzük a hagymákat különböző formázatban ( szín, virágfajták szerint), így különös látványban lehet részünk tavasszal.
Ültetés után a hagymákat takarjuk be földdel, ha nagyon száraz a föld, öntözzük meg, és tehetünk rá néhány centiméter fenyőkérget, ami megakadályozza a talaj kiszáradását és védi a hagymákat a hidegtől.
Amennyiben lehetséges se trágyát, se műtrágyát, sem mást (pl. féregírtót, talajfertőtlenítőt) ne használjunk közvetlen ültetéskor, mert a hagymák “kiéghetnek”.
Empfehlen
Drucken
Fragen zum Artikel
Beschreibung

300db rendelés felett egyedi kedvezmények!
Kérjen árajánlatot!
+36204283060 | iroda@agrarin.hu

Daten
Virágzás
április
Magasság (virág)
55 cm
Körméret (hagyma)
12+
Artikel-Nr.
DARWIN_HYBRIDEN_MIX
Gewicht
40 g/db
Mindestbestellmenge
500 db
Auswählbare Mengen
500 db, 1000 db, 1500 db, 2000 db, ...